Skara Sommarland

Vilka barn älskar inte att bada och visst har vi i Sverige gott om vatten att bada i, men nog hade det varit ett riktigt roligt äventyr för hela familjen att åka på ett maxat sommarland med rutschkanor, karuseller, gokart och överdådiga bassänger.

Skara sommarland ligger i Skara kommun och är Skandinaviens största vattenpark, här kan du bo, äta och bada. Med andra ord är det en optimal plats att semestra med barn på. Campingen har 500 plaster för husvagnar och tält, 300 stugor och ett antal lägenheter gott om både plats och utrymme. Oavsett vilken typ av boendeform du väljer så erbjuder skara sommarland dig och din familj paketpriser som inkluderar biljetter för en eller flera dagar på bad och nöjesparken.

Skara sommarland har verkligen sett till att ha det mesta, affärer och nöjen som golf och andra aktiviteter finns för dig och din familj att ägna er åt efter en lång dag på badparken. Man behöver varken ha tråkigt eller åka och handla särskilt långt bort, här kan du njuta i fulla drag tillsammans med din familj.

Har din familj hunden med er på semestern så finns det ett hundpensionat alldeles intill campingen som kan se efter er hund under tiden ni är i vattenparken, annars är det tillåtet att ha sin hund med sig på campingområdet förutsatt att den är kopplad. Från och med 2017 kommer det att finnas en hunddusch tillgänglig.

Trevlig semester!