Njut av hösten

Hösten är för många en tid på året som man helst skippar. Sommaren är slut och vi går en tid med regn och rusk till mötes. Det är lätt att man blir nedstämd och saknar sommarens ljusa och varma nätter. Men det finns också saker att roa sig med på hösten. Den behöver inte vara så grå och trist som den kan verka vid första anblicken. Detta ska vi titta närmare på idag.

Träna

Att komma igång med träningen är ett perfekt höstprojekt. Under sommaren är det ofta mycket annat man vill göra. Sol, bad och grillkvällar står i vägen för träningen. Men när hösten kommer är det tvärtom mycket lugnare på den fronten så du kan i lugn och ro ta tag i den den träning som legat vilande sedan våren.

Spela

Spel i alla dess former passar perfekt för mörka höstkvällar. Oavsett om det är Monopol, Trivial Pursuit eller casinospel hos Sverigeautomaten så är det ett perfekt tillfälle att förlora sig i någonting annat när vädret ute är så trist.

Läsa

Att kura ihop i soffan med en god bok är också något som är särskilt mysigt när höstvindarna skakar om träden utanför. Fly vardagstristessen och upplev fjärran världar och spännande historier. Hösten är sannerligen en årstid då man verkligen kan förlora sig i något och böckernas värld är verkligen ett hett alternativ.

 Titta

Om du tycker att det känns för tungt att plöja böcker så finns det också ett mer lättsmält alternativ. Titta på serier. Att streama är något som verkligen blivit populärare på senare år i takt med att giganter som HBO och Netflix gått på offensiven och också börjat producera egna serier. Så om du känner att du har lite tid över är det väl ett perfekt läge att börja ta sig igenom säsongerna av House of Cards eller Game of Thrones.