Maxa din sommar

Under den här tiden på året funderar många på vad de ska göra i sommar. Ledigheten som ligger framför oss ska fyllas med besök hos släktingar, lata sommardagar och grillfester. Men när det kommer till aktiviteter kan det ibland vara lite svårt att komma på vad man ska göra under ledigheten. Bad är så klart ett alternativ men det finns ju så mycket mer att hitta på.

Poker

Detta klassiska kortspel behöver egentligen ingen närmare presentation. Men ni ska få det ändå. Pokern är en perfekt sommaraktivitet om du känner att hängmattan blivit lite väl mycket använd tidigare somrar. Varför inte dra ihop ett kompisgäng och spela på någons altan en vacker sommarkväll. Om regnet öser ner är inte detta något problem då du istället kan besöka några av de virtuella pokerrum som numera finns tillgängliga bara några musklick bort.

Fotografera

Sommaren är tveklöst en fantastiskt vacker årstid. Solen, grönskan och de varma sommarkvällarna är verkligen något alldeles speciellt. Varför inte ge dig ut i sommarnatten och dokumentera det du ser. Oavsett om du tar bilen, cyklar eller promenerar kommer du säkert stöta på en del fantastiska platser du inte sett förut. Var då redo med kameran och du kommer ha massvis med vackra bilder som du kan titta på och drömma dig tillbaka till när vinterns har oss i sitt kalla grepp.

Våga

Det är lätt att man stannar i sin ”comfort zone” under sommarledigheten. Man är i sommarstugan, badar lite och tar det lugnt med familjen på kvällarna. Men är inte ledigheten ett perfekt tillfälle att lära sig något nytt eller prova på den där grejen man inte riktigt vågat tidigare? Oavsett om det är fallskärmshoppning, vattenskidor eller maratonlöpning törs vi ni nästan lova att du kommer älska känslan när det väl är genomfört. Tänk dig själv. Du provar något du aldrig gjort tidigare och får uppleva den fantastiska känslan när du klarat det. En känsla som nog kommer leva kvar många somrar framöver. Om inte resten av ditt liv.