ELK Studios gör slots för alla

Svenska speltillverkarna ELK Studios har gett upphov till en rad klassiska spel. Med sina lekfullhet och den stora variationen de har i sina spel finns det något för alla. Idag tänkte vi titta närmare på några av dessa slots för att du ska som spelare ska kunna hitta några nya favoriter.

Champions Goal

Gillar du casinon och fotboll? Härligt! Då är det här spelautomaten för dig. Denna slot kommer få det att kännas som att du är på plats på arenan. Fansen är vilda, spelarna är laddade och du har timmar av underhållning framför dig. Varför inte prova?

DJ Wïld

DJ-stjärnor är vår tids rockstjärnor och det finns nog inte någon som inte drömt om att få spela inför en fullsatt arena med skrikande fans. DJ Wïld låter dig visserligen inte göra detta, men upplevelsen är inte långt ifrån. Med ett fantastiskt soundtrack och snygg design kommer du sugas in i DJ Wïlds värld. Njut!

The Lab

Kemi kanske inte riktigt var ditt favoritämne när du gick i skolan. Men i The Lab får du återigen stifta bekantskap med grundämnen och kristaller och denna gång slipper du läxförhör och kan istället fokusera på att vinna pengar! Om du inte är övertygad kan du kolla in ELK Studios hemsida och läsa mer.

Poltava

För den historieintresserade finns Poltava. Inspirerad av det klassiska slaget mellan Sverige och Ryssland 1709 är det här en slot som kastar dig rakt in på slagfältet. Med ödesmättad musik och vacker design är den här sloten en upplevelse utöver det vanliga. Lycka till!